luni, 29 iunie 2009

Echipament nou! Rezultate vechi?

Campioana de fotbal a R. Moldova, echipa tiraspoleană Sheriff a prezentat la finele săptămânii trecute noul echipament al jucătorilor, pe care îl vor purta în cadrul evoluţiei din Liga Campionilor Europeni şi Divizia Naţională a campionatului republican.
Noul echipament a păstrat intacte culorile tradiţionale ale clubului nistrean (galben-negru) şi este conceput în două variante – galben-negru-galben pentru meciurile de pe teren propriu, şi negru – care va fi utilizat la partidele din deplasare.
Conform afirmaţiilor managerului general de la FC Sheriff, Valeriu Gurduza pe vestimentaţia purtată de jucători vor rămâne sigla clubului şi al companiei-sponsor, numărul de joc al fotbalistului, iar noutatea constă în inscripţionarea numelui de familie al purtătorului tricoului. “Ea este confecţionată din materiale de calitate înaltă conform celor mai avansate tehnologii. În oricare condiţii de joc ea are capacitatea de a crea un confort jucătorului, menţinând o constanţă a temperaturii corpului la 36,6 grade Celsius”, a mai declarat oficialul.
Sheriff va juca pentru prima dată în noul echipament la 14 sau 15 iulie, în prima manşă din turul doi preliminar al turneului European intercluburi Champions League, împotriva echipei Inter Turku.

Modernizările accesoriilor pe care le utilizează cluburile în procesul competiţional au menirea de a aduce o nouă faţă unei formaţii care se respectă, însă dacă aceste inovaţii nu sunt completate cu o perfecţionare a nivelului de joc, schimbările de echipament se transformă doar într-un moft, care se prezintă bizar în lipsa rezultatelor.

În ediţia curentă a Champions League, conducerea tiraspolenilor şi-a propus să acceadă în grupele turneului. Doar în cazul realizării acestui obiectiv, echipa Sheriff va putea fi comparată cu un club european de valoare.

2 comentarii:

  1. Sa speram ca si rezultatele vor fi noi, adica mai reusite.

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca rezultatele sa apara este necesara nu foar vestimentatie, caci vorba ceia, nu haina l-a creat pe om! este nevoie de o abordare modern[ a antrenamentelor, de un suflu nou la echipa!

    RăspundețiȘtergere