joi, 23 iulie 2009

Goluri „xeroxate” în meciurile dintre „Sheriff” şi „Inter”

Sheriff Tiraspol - Inter Turku 1-0 (0-0), rezultat total 2-0

Marcator: Suvorov (69, din penalti)

„Sheriff”: Stanislav Namaşco, Tarhnişvili, Corneencov, Suvorov, Balima, Karpovici, Ruamba, Diedhiou, Rodrigues, Vitalie Bulat (Verbeţchi, 70), Nadson Antrenor: Leonid Kuciuk

Arbitru: Carlos Velasco Carballo (Spania)

Stadion: „Sheriff” (Tiraspol), 11000 de spectatori


Campioana la fotbal a R. Moldova, Sheriff Tiraspol, este prima echipă din Divizia Naţională care accede în turul trei preliminar al competiţiilor europene intercluburi.
Sorţii de la Nyon (Elveţia) hărăziseră pentru jucătorii nistreni un adversar care nu se clasa în topul favoriţilor în preliminariile Ligii Campionilor Europeni la fotbal. Inter Turku este un club finlandez relativ tânăr, care joacă din anul 1990 şi se bazează, în mare parte, pe fotbalişti din propria pepinieră.
Cu toate acestea, în meciul din prima manşă, Sheriff a obţinut victorie doar de 1-0, graţie golului înscris de Alexandru Suvorov din penalti.
Partida de răspuns, disputată miercuri la Tiraspol, a adunat în tribune un număr dublu de suporteri faţă de primul joc. Şi aceştia nu au fost dezamăgiţi. Faze periculoase la ambele porţi, save-uri spectaculoase ale portarilor Stanislav Namaşco şi Patrick Bantoloi, penalti, gol… sunt doar câteva din ingredientele spectacolului prestat de jucătorii celor două formaţii.
Unicul gol înscris pe Stadionul „Sheriff” a fost aproape identic cu cel marcat pe arena scandinavă: portarul finlandezilor Bantoloi l-a faultat în careu pe Balima, iar Suvorov a înscris cu sânge rece de la punctul cu var.
Astfel, tiraspolenii au acces în turul trei preliminar unde se vor confrunta cu Slavia Praha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu